Muzica Live Online | Cea mai buna trupa romaneascaBlog.LazarDaniel.Ro | Muzica buna si mai ales ... Muzica Live!Video.LazarDaniel.Ro | Muzica buna si mai ales ... Muzica Live!Newsletter | Primeste pe email cele mai noi stiri de pe LazarDaniel.RoMuzica Live @ FacebookMuzica Romaneasca @ You TubeMuzica Romaneasca @ TwitterFluxuri RSS | Muzica Romaneasca

Revelion 2017 la Green City

Revelionul 2017 se petrece la Green City care a pregatit pentru seara de 3... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ The Drunken Lords / Miercuri, 17 Martie, De la 22.00

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ Kaffa Pub Bucuresti / Sambata, 19 Martie, De la 22.30

Biletul de intrare este 10 RON. Rezervarile se fac in limita locurilor dis... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ The Tube Bucuresti / Vineri, 26 Februarie 2016

Petrecerea va incepe la ora 22.00 iar concertul, putin dupa miezul noptii.... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ Kaffa Pub Bucuresti / Sambata, 30 Ianuarie, De la 22.30

Biletul de intrare este 10 RON. Rezervarile se fac in limita locurilor dis... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ The Tube Bucuresti / Vineri, 29 Ianuarie 2016

Petrecerea va incepe la ora 22.00 iar concertul, putin dupa miezul noptii.... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ The Tube Bucuresti / Vineri, 22 Ianuarie 2016

Petrecerea va incepe la ora 22.00 iar concertul, putin dupa miezul noptii.... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ The Tube Bucuresti / Vineri, 15 Ianuarie 2016

Petrecerea va incepe la ora 22.00 iar concertul, putin dupa miezul noptii.... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ The Tube Bucuresti / Vineri, 8 Ianuarie

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0... Citeste mai mult...

#PLUGGEDBUTUNPLUGGED in Kaffa Pub Bucuresti / Joi, 10 Decembrie, De la 22.00

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de 0731.007... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ Kaffa Pub Bucuresti / Sambata, 28 Noiembrie, De la 22.30

Biletul de intrare este 10 RON. Rezervarile se fac in limita locurilor dis... Citeste mai mult...

#PLUGGEDBUTUNPLUGGED in Kaffa Pub Bucuresti / Joi, 26 Noiembrie, De la 22.00

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de 0731.007... Citeste mai mult...

#LIVEANDLOUD @ The Tube Bucuresti / Sambata, 21 Noiembrie, De la 23.00

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0... Citeste mai mult...

#PLUGGEDBUTUNPLUGGED in Kaffa Pub Bucuresti / Joi, 29 Octombrie, De la 22.00

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de 0731.007... Citeste mai mult...

“Live & Loud” @ Coyote Club Bucuresti | Vineri, 2 noiembrie 2012
Luni, 29 Octombrie 2012 09:24

Concert Coyote Club Bucuresti

Pentru ca fiecare concert al turneului indoor “Live & Loud” este practic, o nebunie in stare pura, fara e-uri, nealterata, ci doar inhibata muzical … pentru vineri, 2 noiembrie, in tabara de baza de la Coyote Club, se pregateste un party dement, americaneste denumit “Halloween Superheroes Night”. Iar pentru ca aroganta sa fie dusa la capat trebuie spus ca superconcertul va fi sustinut in fata unui superpublic imbracati in supereroi de o superturpa condusa bineinteles de un superman :), Daniel Lazar, la propriu superman, ca sa fim in aceeiasi imagine de ansamblu.

Este exact genul de concert in care toata lumea petrece sau genul de petrecere in care toata lumea canta. Planul este prestabilit pana in cele mai mici detalii si lipseste cu desavarsire. Doar nebunia sa se pastreze pe alocuri cumva urmand reteta turneului “Live & Loud” … Scurt si la obiect … “de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode” in functie de starea de moment a lucrurilor si alaturi de Daniel, toata desfasurarea de forte pe care o cunoastem … tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea "numerelor de pe tricou": Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de telefon 0724.011.135 sau 021.311.34.87 sau direct pe adresa de email office@coyotecafe.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.coyotecafe.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (http://www.lazardaniel.ro) si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro). Parteneri: Urban.Ro, iConcert.Ro, IndustriaMuzicala.Ro, BestMusic.Ro, YabbMusic.Ro, HighSound.Ro, HotCity.Ro, MusicIsLife.Ro, Hipnotizat.Ro, SuperMuzica.Net, Eva.Ro, Urbo.Ro, Radio-Crazy.Com.

citeste tot ...
 
“Live & Loud” @ Cuzco Pub Bucuresti | Vineri, 26 octombrie 2012
Marti, 23 Octombrie 2012 09:24

Concert Cuzco Pub Bucuresti

"Live & Loud Indoor Tour" continua saptamana aceasta cu un nou episod, vineri, pe 26 octombrie, de la ora 23.00. Daniel Lazar va conduce ostilitatile pe scena de la Cuzco Pub Bucuresti, de data aceasta. Avem de-a face si cu o premiera. Este primul concert pe care Daniel il va sustine in Cuzco (fostul Q-Pub) si de aceea este hotarat sa il inaugureze "cum se cuvine" si cum se putea mai bine decat "Live & Loud".

Nebunia continua in aceeiasi formula si in exact aceleasi coordonate specifice conceptului "Live & Loud". Planul este clar si exact mai ales ca lipseste cu desavarsire. In functie de starea de moment a lucrurilor, Daniel este pregatit sa cante orice, aproape orice :), pur si simplu, "de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode." Si pentru ca o asemenea dementa necesita o trupa pe masura, Daniel are in spate, alaturi, toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea "numerelor de pe tricou": Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0766770278. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.cuzcopub.ro dar si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro). Parteneri media: Urban.Ro, iConcert.Ro, IndustriaMuzicala.Ro, BestMusic.Ro, YabbMusic.Ro, HighSound.Ro, HotCity.Ro, MusicIsLife.Ro.

citeste tot ...
 
“Live & Loud” @ Coyote Cafe Bucuresti | Sambata, 20 octombrie 2012
Marti, 16 Octombrie 2012 09:24

Concert Coyote Cafe Bucuresti

Dupa o prima “reprezentatie” in Spice Club Bucuresti (sambata, 13 octombrie), Daniel Lazar continua noul sezon al turneului indoor “Live & Loud” cu un nou episod, sambata aceasta, 20 octombrie, in Club Coyote Bucuresti. Ora de incepere anuntata a concertului este 23.00.

Este greu de banuit ce se va intampla fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel nu seamana cu altul si acest lucru este valabil si pentru seria “Live & Loud”.Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al trupei fiindca, in desfasurarea de forte din fata reflectoarelor este posibil ca Daniel “sa cante aproape orice, in functie de starea de moment a lucrurilor … de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode.”

Pentru ca toata dementa sa fie pusa in scena cum se cuvine, Daniel are in spate pentru acest eveniment toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea numerelor de pe tricou: Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

citeste tot ...
 
“Live & Loud” @ Spice Club Bucuresti | Sambata, 13 octombrie 2012
Miercuri, 10 Octombrie 2012 11:24

Concert Spice Club Bucuresti

Dupa o vara fierbinte si prelungita, plina de petreceri si evenimente private, Daniel Lazar revine pe scena cluburilor din Bucuresti cu noul sezon al turneului sau indoor “Live & Loud“. Primul episod, sambata aceasta, 13 octombrie, de la 23.00 in Spice Club.

Live & Loud” inseamna o nebunie totala armonizata de o desfasurare mare de forte unde este posibil ca Daniel sa cante aproape orice, in functie de starea de moment a lucrurilor … de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode.

Si pentru ca toata dementa sa fie pusa in scena cum se cuvine Daniel are in spate pentru acest eveniment toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea numerelor de pe tricou: Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

citeste tot ...
 
“Live & Loud” @ Palas Mall Iasi | Duminica, 19 august 2012, Ora 20.00
Miercuri, 15 August 2012 11:24

Palas Mall Iasi

Duminica, 19 august, incepand cu orele 20.00, Daniel Lazar alaturi de bandul sau va concert in Palas Mall Iasi pe scena Pavilionului Muzical de acolo, intr-o avanpremiera a noului sezon al turneului indoor “Live & Loud“, turneu care va continua in aproape toate cluburile importante din tara in toamna acestui an.

Daniel Lazar promite o dementa totala mai ales ca va avea alaturi toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … : Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Pentru mai bine de 1 ora si jumatate se va pune in miscare o desfasurare impresionanta de forte in care este posibil sa se cante aproape orice in functie de starea de moment a lucrurilor … de la Rapsodia Romana pana la Depeche Mode sau de la Trandafir de la Moldova pana la Red Hot Chilli Peppers

Este unul dintre acele concerte pe care nu ar trebui sa le pierzi.

citeste tot ...
 
Parazitii featuring Daniel Lazar - Toate-s la fel
Luni, 23 Iulie 2012 13:19

“Toate-s la fel” este single-ul pe care Parazitii si Daniel Lazar il vor promova in perioada imediat urmatoare. Track-ul este produs chiar de catre baieti si a fost cantat pentru prima oara in cadrul concertelor sustinute la “Ursus Evolution”. In urma unui feedback excelent au decis sa filmeze si un clip. Dementa in imagini poarta semnatura lui FreakaDaDisk.

citeste tot ...
 
“Live & Loud” @ La Joya | Vineri, 30 martie, De la 23.30
Vineri, 30 Martie 2012 11:24

Concerte in Bucuresti | Vineri, 30 martie

Nota: Evenimentul este disponibil si pe Android sau iPhone, iPad si iPod cu Daniel Lazar Mobile App

# Android Market (pentru telefoanele cu Android)https://market.android.com/details?id=com.reverbnation.artistapp.i53687
# iTunes (pentru iPhone, iPad si iPod)http://itunes.apple.com/ye/app/daniel-lazar/id476621799?mt=8

Vineri, 30 martie, Daniel Lazar alaturi de trupa sa vor pune in scena un super concert in Club La Joya (fostul Cuando). Este un nou eveniment din seria “Live & Loud”. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0722 50 50 85.

citeste tot ...
 
Live & Loud @ Spice Club Bucuresti, Sambata, 10 martie, De la 23.00
Vineri, 09 Martie 2012 13:57

Concert Live & Loud @ Spice Club Bucuresti

Sambata, 10 martie 2012, Daniel Lazar alaturi de trupa sa va continua seria concertelor Live & Loud cu un nou episod, in Spice Club Bucuresti. Pentru mai bine de 2 ore, se va pune in miscare o desfasurare impresionanta de forte in care este posibil sa se cante aproape orice in functie de starea de moment a lucrurilor … de la Rapsodia Romana pana la Depeche Mode sau de la Trandafir de la Moldova pana la Red Hot Chilli Peppers …

Totodata, este seara in care Daniel va premia castigatoarele concursului Perfectil “Cel mai frumos compliment”http://www.facebook.com/lazardaniel.ro?sk=app_325537844154812. Rezervarile se fac la numerele de telefon 021 312 0136 sau 0766 260 390 sau direct pe adresa de email office@spiceclub.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.spiceclub.ro.

citeste tot ...
 
Daniel Lazar @ Taverna Studioului | Joi, 8 martie
Marti, 06 Martie 2012 01:38

Concert de 8 martie

Daniel Lazar promite o seara exceptionala cu multa muzica buna dar mai ales … live, joi, 8 martie, de la 20.00 in Taverna Studioului un super pub aflat in imediata apropiere a studiourilor Media Pro din Buftea. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la unul dintre numerele de telefon 031 822 28 22 sau 0760 071 555.

citeste tot ...
 
Adauga "Cel mai frumos compliment" in concursul Perfectil
Luni, 27 Februarie 2012 11:22

Concurs Perfectil

Ziua Femeii se apropie cu pasi repezi, asa ca am pregatit un concurs pentru toate doamnele si domnisoarele. Concursul se desfasoara intre 15 februarie si 8 martie, timp in care aveti ocazia ocazia sa postati, in sectiunea dedicata concursului, Cel Mai Frumos Compliment primit. Cele mai apreciate comentarii sub forma de complimente vor fi premiate de catre partenerul concursului – Vavian Pharma cu produse Perfectil.

“Toate fanele mele sunt frumoase si reprezinta sursa mea de inspiratie; de aceea am raspuns pozitiv concursului propus de Perfectil. Acest supliment este numarul 1 in Marea Britanie si este recomandat de Premier Model Management, una din agentiile de modeling aflate in topul mondial care se ocupa de modele precum Naomi Campbell sau Cindy Crawford. Infatisarea este importanta pentru orice femeie, de aceea trebuie sa aiba grija de sanatatea lor pentru a putea radia la exterior.”

Adauga "Cel mai frumos compliment" aici si intra in Concursul Perfectil.

citeste tot ...
 
«primapagina anterioara12345678910pagina urmatoareultima»

Banner

Parteneri Web

industria-muzicala.ro | villarodizio.ro | coyotecafe.ro | artisti-concerte.ro | prmanagement.ro | csevents.ro | radissonblu.com | bestevent.ro | cipane.photography.com | audionews.ro | go4events.ro | infopromotionale.ro | industriamuzicala.ro

Cautari Recente

petreceri corporate, artisti pentru evenimente, muzica live, muzica pentru evenimente, artisti evenimente, petreceri ale companiilor, evenimente corporate, organizare evenimente, muzica pentru nunta, artisti pentru nunta, organizari evenimente